راه‌اندازی آموزشگاه گردشگری خراسان جنوبی با سخنرانی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۲ کد : ۸۹۱۰ اخبار ستادی
اولین آموزشگاه گردشگری خراسان جنوبی در بیرجند با سخنرانی دکتر مرتضی اسمعیل‌نژاد عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم راه‌اندازی اولین آموزشگاه گردشگری خراسان جنوبی  که با حضور مسئولین استانی برگزار شد، دکتر مرتضی اسمعیل‌نژاد عضو هیأت علمی دانشگاه و  مدرس دوره‌های گردشگری به اهمیت اوقات فراقت و سفر در زندگی انسان تأکید کرد و برای مختصات آموزش گردشگری در استان برنامه‌هایی ارائه نمود.
این مرکز برای ارتقای سطح علمی و کیفی خدمات فعالان گردشگری خراسان جنوبی راه‌اندازی شد.
در این مراسم افتتاح رئیس سازمان برنامه بودجه، فرماندار بیرجند و مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان و جمعی از کارشناسان و صاحبنظران حضور داشتند.