برگزاری دومین جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس

برگزاری دومین جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس

دومین جلسه کمیته آموزش پژوهش و اسناد دفاع مقدس پیش از ظهر روز چهارشنبه مورخ ۲۵ تیرماه ۱۳۹۹ برگزار شد. به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این جلسه که با حضور اعضای این کمیته و در محل سالن بشارت دانشگاه برگزار شد، اعضابه بررسی و میزان پیشرفت دانشنامه دفاع مقدس استان خراسان جنوبی پرداختند.  دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در ابتدای این جلسه ضمن بیان این نکته که  یکی از کارکردهای انقلاب اسلامی این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی تهدیدی بود که به فرصتی برای معرفی بیشتر انقلاب اسلامی تبدیل شد. وی در ادامه افزود: وظیفه ماست که ثمرات دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ادامه گزارشی از روند فعالیت های صورت گرفته در دانشگاه بیرجند در چهلمین سالگرد دفاع مقدس ارائه کرد.  وی از پیگیری تاسیس گرایش رشته ادبیات پایداری و همچنین چاپ کتاب دانشگاه و دفاع مقدس در آینده ای نزدیک خبر داد. درادامه این نشست اعضای این کمیته گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط دستگاه‌های اجرایی استان ارائه نمودند. سرهنگ فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در پایان این نشست طی سخنانی تاکید کرد: بایستی به صورت کاربردی و تخصصی به موضوعات این حوزه پرداخته شود. وی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس مربوط به بخش خاصی از جامعه نیست و متعلق به همه مردم است. سرهنگ فلاحی بر بسترهای قانونی این موضوع و وظایف دستگاه‌های اجرایی در این خصوص تاکید کرد.
گفتنی است در پایان این جلسه مصوبات لازم به تصویب رسید و به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شد.