برگزاری دومین نشست علمی-فناوری طلوع همراه با کارگاه عملی طیف نگاری و آشکارسازی تابش های هسته ای ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی هسته ای گروه فیزیک

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۳۹۱۲ اخبار دانشکده
دومین نشست علمی-فناوری طلوع همراه با کارگاه عملی طیف نگاری و آشکارسازی تابش های هسته ای ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی هسته ای گروه فیزیک، صبح و بعدازظهر روز پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در آزمایشگاه فیزیک هسته ای گروه فیزیک برگزار شد و مورد استقبال همه شرکت کنندگان قرار گرفت.

به مناسبت دهه سرآمدی آموزش 1402، گروه پژوهشی تولید و کاربرد پرتوها و انرژی چگالی بالای هیدروژنی (طلوع) با همکاری گروه فیزیک و انجمن علمی فیزیک دانشگاه بیرجند، دومین نشست علمی-فناوری طلوع همراه با کارگاه عملی طیف نگاری و آشکارسازی تابش های هسته ای را صبح و عصر روز پنجشنبه 21 اردیبهشت 1402 برگزار کرد. این کارگاه ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی فیزیک هسته ای توسط دکتر محمدمهدی فیروزآبادی دبیر علمی و دکتر اسماعیل بیات مدرس مدعو و دکتر نازیلا دیوانی دبیر اجرایی نشست و مدرس همکار برگزار گردید و البته مورد استقبال کلیه شرکت کنندگان و پژوهشگرانی از دانشگاه بیرجند، دانشگاه پیام نور مشهد، دانشگاه اصفهان و مرکز تحقیقات فیزیک کاربردی تهران قرار گرفت. به کلیه شرکت کنندگان حاضر در کارگاه از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه گواهی شرکت ارائه می شود. گروه پژوهشی طلوع از سال 1399 زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه شروع به کار کرده است و با تمرکز بر پژوهش درباره موضوع واکنش های هسته ای انرژی پایین و واکنش همجوشی سرد برای تولید انرژی بطور تئوری و عملی در حال فعالیت پژوهشی می باشد.